skip to Main Content

Töistämme noin puolet on erilaisia taloyhtiöiden kokonaan tai osittain suorittamia korjaus-, kunnostus-, tai uudistustöitä, niin yhteisissä tiloissa, kuin osakehuoneistoissa, tai piha-alueilla.

Porrashuoneiden kunnostukset

Perinteisin ja yleisin kunnostus on maalaustyö, jolloin tarpeen mukaan suoritettaan vain huoltomaalausta, tai päivitetään rappukäytävän ”ilme” tähän päivään seinien, kattojen kuin lattioidenkin osalta.

Perusteellisemman maalauskunnostuksen yhteydessä vaihdetaan usein myös valaistus energia- tehokkaammaksi.

Lattioiden uusinnassa tulee huomioida haitta-ainekartoituksen muodossa jossa selvitetään ennen työhön ryhtymistä esim. Asbestin mahdollinen olemassaolo.

Sauna- ja pesutilat

Toteutamme niin pelkän saunanpaneloinnin ja lauteiden uudistamisen, kuin perusteellisemman saunaremontin tai kylpyhuoneremontin tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi.

Raskaammassa kylpyhuoneremontissa uusitaan tilat uusitaan yleensä viemärilaitteista-sähköistykseen. Autamme mielellämme projektin suunnittelussa.

Muut yhteiset tilat

Suoritamme pesula, tms. tilojen sekä lattiapintojen pinnoituksia Epoksi- tai maalipinnoitteella.

Kylpyhuoneremontit

Palveluumme kuuluu taloyhtiön hoitovastuulle kuuluvien kylpyhuonerakenteiden kunnostus yksittäin, isommissa erissä tai kokonaisuuksina suoritettuna.

Kauttamme saa kokonaisvaltaisen kylpyhuoneremontin haitta-aine-kartoituksesta aina listoitukseen, sähkö- ja lvi-töineen.

taloyhtiot