skip to Main Content

Sisämaalauksista ulkomaalauksiin

Saat meiltä ammattitaitoisen tekijän niin sisäkattojen kuin seinienkin maalaukseen. Hoidamme työnaikaisen suojauksen, tarvittaessa tilan alipaineistuksen ja työstä aiheutuneen lian poiston loppusiivouksineen.

Käytämme ainoastaan tunnettujen valmistajien CE-merkittyjä tuotteita.

Ulkomaalaukset

Ulkomaalauksissa on hyvä huomioida maalattavan kohteen kunto, joka katsotaan tarjousta annettaessa kohdekohtaisesti.

Huoltomaalauksesta puhuttaessa, tarkoitetaan yleensä esim. maalattavan pinnan puhdistuksesta ja ylimaalauksesta. Huoltomaalaus sopii pinnoille, jotka eivät vielä esimerkiksi ”hilseile”.

Vanhan maalipinnan irtoaminen tai huoltomaalauksen laiminlyönti, voi aiheuttaa raskaamman pohjatyön tarpeen. Tämän johdosta pohjatöiden osuus kasvaa huomattavasti, sekä maalauskertojen määrä vähintään tuplaantuu.

Tarjousta annettaessa arvioimme syyn esim. maalin irtoamisesta, joka voi johtua monista eri syistä esim. lämpövuoto rakenteesta, laudoituksen tuulettuvuudesta, tai ulkopuolisesta rasitteesta.

Tapetoinnit

Tapetoinnin lopputulokseen ammattitaitoisen tapetoijan lisäksi vaikuttaa oleellisesti tapetoitavan pohjan kunto. Tapetointi onnistuu NonWoven tapetilla-liimaseinään, tai ”perinteisellä” liisteröinti tavalla.

Kaupoissa on lisäksi saatavilla esimerkiksi tasoite- tai maalaustapetteja, joilla saa erilaista ilmettä, vaikka verrattuna perinteiseen lasikuitutapettiin.

maalaustyot